UW BEZOEK AAN SKYVIEW ROTTERDAM

Een bezoek aan SkyView Rotterdam kan zeker niet ontbreken bij een dagje winkel in Rotterdam en een bezoek aan de beroemde Markthal. Ons unieke en luxe Giant Wheel biedt u gesloten gondels voorzien van airco en comfortabele zittingen. Zo heeft u geen last van weersinvloeden en geniet u optimaal van een geweldig uitzicht over de binnestad van Rotterdam.

 

HIGH TEA

Geniet van een unieke en uitgebreide High Tea compleet met gebakjestoren, thee en Prosecco in een eigen prive gondel met plaats voor 6 personen! Reserveer wel vooraf want het arrangement heeft maar een beperkt aantal plaatsen!
ARRANGEMENTEN

SkyView Rotterdam biedt u verschillende lunch en diner arrangementen, voor ieder wat wils! Om u een optimaal comfort te bieden krijgt u altijd een eigen gondel ter beschikking die u niet hoeft te delen met onbekenden.... en dat al bij boekingen vanaf twee personen!

- DayBreak: Bij het DayBreak arrangement krijgt u tijdens uw vlucht ook heerlijke koffie of thee in de gondel gereserveerd, samen met vers gebak uit eigen keuken (reserveren is niet nodig). Slechts 14,00 euro p.p.

- SkyLunch: geniet tijdens uw vlucht van een heerlijke lunch in onze comfortabele gondels. Ook de ideale lunchafspraak met uw business partners. Dit arrangement is inclusief een lunchgerecht naar keuze met koffie/thee en verblijf in een luxe gondel voorzien van airco... en dat voor slechts 16.50 euro p.p. RESERVEREN

- SkyDinner: Samen dineren op de meest unieke manier! Tijdens de vlucht in uw eigen prive gondel, voorzien van airco geniet u van een overheerlijk 2-gangendiner compleet met drankjes voor slechts 34,50 p.p. euro. Voor kinderen hebben we een speciaal kindermenu voor 14,50 euro p.p. U verblijft tussen de 45 en 60 minuten in de gondel (dagelijks vanaf 16.30 uur). RESERVEREN

- Specials: SkyView Rotterdam zal gedurende het jaar verschillende speciale arrangementen bieden. Denk daarbij aan speciale diners tijdens verschillende evenementen zoals het Zomercarnaval, de Marathon, Kerstmis etc. Uw geliefde op een onvergetelijk manier ten huwelijk vragen? Ook dat kan! Neem contact op met ons service team en samen maken we er een onvergetelijke moment van! Mail naar info@skyviewrotterdam.nl of bel 0880-22 33 22 (lokaal tarief).